Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Гібридизація елементів управлінських систем як один із інструментів вирішення проблем діяльності промислових підприємств
 
Names Нам'ясенко, Віктор
Date Issued 2017-09-25 (iso8601)
Abstract У філософії «Сучасного управління» за даний напрямок відповідає базис на основі концепції «Маржинального прибутку», що передбачає перехід системи планування та аналітики на принципи та засади цієї концепції. Проте, варто зауважити, що використання маржинального підходу передбачає позамовну калькуляцію покриття. У випадках, коли є розподіл по бюро, відділах і використовується АВС-метод для спрощення та підвищення ефективності розрахунків пропонується використати гібридну систему АВС методу та методу на основі маржинального підходу, де перший буде використовуватись на етапі розрахунку змінних витрат на виріб, а вже всі інші основні показники будуть використовуватись на основі положень концепції «Маржинального прибутку».
Genre Інше
Topic маржинальний підхід
Identifier Нам’ясенко В. М. Гібридизація елементів управлінських систем як один із інструментів вирішення проблем діяльності промислових підприємств [Текст] / В. М. Нам’ясенко // Сучасні можливості забезпечення соціально-економічного розвитку країн : матеріали доп. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Ужгород, 16 верес. 2017 р.). – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2017. – С. 58-60.