Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Класифікація міжнародних іспитів та сертифікатів з англійської мови
 
Names Кравчина, Тетяна Володимирівна
Kravchyna, T.V.
Date Issued 2017-03 (iso8601)
Abstract В статті представлені найбільш відомі і поширені міжнародні іспити з англійської мови, які щорічно проходять у більш ніж ста країн світу. Наявність сертифікатів про складання подібних іспитів необхідно при вступі в різні навчальні заклади по всьому світу, і зокрема, в англомовних країнах. Крім того, вони дають їх власникові більше можливостей отримати роботу в міжнародній організації, компанії, а також просто підвищують їх готовність до пошуку роботи в англомовних країнах. Такі сертифікати визнаються багатьма корпораціями, компаніями, фірмами та організаціями, і наявність одного з них є переконливим доказом знання англійської мови на певному рівні.
В даній статті розглядаються самі іспити, з їх описом, структурою, поясненням, а також наводяться посилання на ресурси, присвячені кожному з представлених іспитів.
Genre Стаття
Topic міжнародні іспити
Identifier Кравчина Т. В. Класифікація міжнародних іспитів та сертифікатів з англійської мови / Т. В. Кравчина // Молодий вчений : наук. журн. – Херсон, 2017. – Вип. 3 (43). – С. 405-409.