Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування теорії нечітких множин при оцінці економічної ефективності і ризику інвестиційних проектів в умовах невизначеності
 
Names Курінєнко, Ольга Василівна
Date Issued 2008-09 (iso8601)
Abstract Розглянуто методи, що базуються на теорії нечітких множин, тобто ті, які відносяться до методів оцінки і прийняття рішень в умовах невизначеності. Зокрема основна увага зосереджувалася на інтервальному методі (коли достатньо точно відомі лише межі значень параметра, що аналізується). Зауважено, що нечіткий інтервальний підхід має переваги в розв’язанні задач формування оптимального портфеля інвестиційних проектів. Було розглянуто приклад розв’язання типового завдання з використанням апарату лінійного математичного програмування в умовах визначеності початкової інформації і невизначеності кінцевого результату.
Genre Стаття
Topic невизначеність
Identifier Курінєнко О. В. Застосування теорії нечітких множин при оцінці економічної ефективності і ризику інвестиційних проектів в умовах невизначеності / О. В. Курінєнко // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2008. – № 4, т. 3. – С. 197-201.