Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Management of the potential of an enterprise on the basis of graph-analytical models
 
Names Гончар, Ольга Іванівна
Gonchar, O.I.
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Графоаналітичне моделювання потенціалу підприємства є інструментом його унаочнення і сприяє підвищенню ефективності реалізації. Автором констатовано, що результати оцінювання сукупної величини і окремих складових потенціалу підприємства, ринкових можливостей, невизначеностей та загроз є підґрунтям для стратегічних планів його розвитку.
Доведено, що графоаналітичні методи оцінювання наочно демонструють результати дослідження і дозволяють отримувати інформацію не лише щодо розмірів потенціалу, але й щодо «проблемних» його елементів.
Встановлені недоліки існуючих методів оцінювання потенціалу підприємства (квадрат потенціалу, метод радару, тощо).
Обґрунтовано доцільність моделювання і оцінювання потенціалу підприємства за п’ятьма елементами – «векторами розвитку»: інформаційний, трудовий, фінансовий, виробничий та ринковий потенціал. Звернуто увагу на переваги побудови графоаналітичної моделі – «зірки потенціалу підприємства».
Genre Стаття
Topic управління потенціалом підприємства
Identifier Gonchar O. Management of the potential of an enterprise on the basis of graph-analytical models / O. Gonchar // Науковий вісник Полісся = Scientific bulletin of Polissia : наук. екон. журн. / Черніг. нац. технол. ун-т. – Чернігів, 2017. – № 2 (10), ч. 2. – С. 61–65.