Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування місць розташування орнаментів вишивки в сучасних жіночих костюмах з урахуванням українських національних традицій
 
Names Засорнова, Ірина Олександрівна
Date Issued 2010-09-22 (iso8601)
Abstract Розробка нових моделей одягу, з урахуванням українських національних традицій, в масовому виробництві - складний процес, тому що постає питання щодо місць розташування оздоблення вишивкою. Їх визначення неможливе без аналізу існуючого традиційного одягу.
Запропоновано методику, яка передбачає вибір з традиційного одягу тільки тих виробів, що мають деталі, подібні за конфігурацією деталям одягу, який проектують. Розроблений автором сучасний жіночій костюм членують на окремі деталі і аналізують місця розміщення орнаментів в українському національному одязі.
Genre Стаття
Topic частоти розташування орнаментів вишивки
Identifier Засорнова І. О. Обґрунтування місць розташування орнаментів вишивки в сучасних жіночих костюмах з урахуванням українських національних традицій / І. О. Засорнова // Сучасні технології в легкій промисловості та сервісі : зб. тез доп. регіон. наук-практ. конф., 22–23 верес. 2010 р. – Хмельницький : ХНУ, 2010.