Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Основні моменти впровадження системи планування та управління на основі концепції «Маржинального прибутку» як основного інструменту філософії «Сучасного управління»
 
Names Нам'ясенко, Віктор
Date Issued 2017-09-20 (iso8601)
Abstract Концепція «Маржинального прибутку» базується на основі того, що лише прямі витрати безпосередньо пов’язанні із виготовленням продукції, тоді як постійні є тією необхідною умовою, що забезпечують можливість функціонування бізнесу. Дана концепція переводить мікроекономічну базу на принципово інші «рейки», що дають змогу розраховувати основні показники та здійснювати аналіз цих даних і приймати управлінські рішення практично в режимі «онлайн», що особливо критично в сучасних умовах глобалізації для вітчизняних підприємств.
Genre Інше
Topic маржинальний прибуток
Identifier Нам’ясенко В. М. Основні моменти впровадження системи планування та управління на основі концепції «Маржинального прибутку» як основного інструменту філософії «Сучасного управління» [Текст] / В. М. Нам’ясенко // Напрями та сучасні чинники розвитку міжнародних відносин: економічні та політичні аспекти : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 8 верес. 2017 р. – Запоріжжя : Класичний приватний університет, 2017. – С. 64-67.