Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток інноваційної діяльності у шкільній освіті за рахунок формування культури та навичок «свідомого» використання мобільної електроніки школярами
 
Names Говорущенко, Тетяна Олександрівна
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract Враховуючи актуальність використання мобільної електроніки у шкільній освіті, з’явилась ідея створити на базі кафедри системного програмування Хмельницького національного університету ІТ-клуб для школярів (модернізований центр навчання, інноваційна освітня модель) з метою формування культури та навичок «свідомого» використання мобільної електроніки. Практичне значення описаного ІТ-Клубу полягає у: навчанні учнів середнього шкільного віку навичкам роботи з інформацією та створення цифрового контенту; формуванні STEM-компетентностей, творчого мислення, креативності, допитливості, ініціативності у школярів; збільшенні мотивації, інтересу до шкільних предметів та навчанні учнів спілкуватись між собою завдяки концепції edutainment (edutainment=education+entertainment).
Genre Стаття
Topic інноваційна діяльність
Identifier Говорущенко Т. О. Розвиток інноваційної діяльності у шкільній освіті за рахунок формування культури та навичок «свідомого» використання мобільної електроніки школярами / Т. О. Говорущенко // Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасного розвитку цивільного, міжнародного морського, господарського та транспортного права» (Секція «Міжнародна співпраця та інтеграція у сфері освіти, розвиток наукової та інноваційної діяльності в освіті»), 14-15 квіт. 2016 р. – Київ : КДАВТ, 2016. – С. 475-478.