Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Визначальна роль лідера в побудові ефективної системи та зменшення рівня проблем ефективної діяльності підприємства
 
Names Орлов, Олівер Олексійович
Нам'ясенко, Віктор Миколайович
Date Issued 2017-12-03 (iso8601)
Abstract Найбільш актуальним для сучасних вітчизняних підприємств є питання побудови високоефективної системи підприємства в умовах обмеженості ресурсів. Це пов’язано з тим, що практично більшість вітчизняних підприємств, окрім відставання в техніко-технологічному плані, демонструють ще й малоефективну та розбалансовану внутрішню систему правління. Поєднання цих двох аспектів та апелюючи до поняття синергізму стає зрозуміло, що тоді як заміна техніки та технологій потребує значних додаткових ресурсів, яких немає в більшості підприємств, побудова ефективної управлінської системи є більш реальним інструментом.
Основним завданням даної роботи та філософії «Сучасного управління» загалом (активно розробляється автором) є вирішення питання ефективного управління та побудови збалансованої системи, яка максимально ефективно використовує наявні ресурси із метою пришвидшення процесів розвитку та підвищення рівня конкурентоспроможності в умовах глобалізованого ринку.
Genre Інше
Topic управління
Identifier Орлов О. О. Визначальна роль лідера в побудові ефективної системи та зменшення рівня проблем ефективної діяльності підприємства [Текст] / О. О. Орлов, В. М. Нам’ясенко // Стратегія підприємства: підприємницький контест : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листоп. 2017 р. – Київ : КНЕУ, 2017. – С. 150-152.