Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title «Внутрішні звички компанії» як основний фактор впливу на діяльність персоналу задля підвищення ефективності діяльності
 
Names Нам'ясенко, Віктор
Date Issued 2017-11-10 (iso8601)
Abstract Актуальною проблемою для багатьох вітчизняних підприємств є збалансування внутрішньої структури задля досягнення консенсусу між задоволенням бажань працівників та власників підприємства. Досить часто саме розбалансованість системи та постійне невдоволення «обох полярностей» призводить до падіння ефективності в геометричній прогресії. Саме покращення корпоративної культури та збалансування системи із мінімальним опором всіх її учасників є одним із ключових питань в розрізі підвищення ефективності діяльності промислових підприємств без залучення значних додаткових ресурсів та без явних змін, що можуть викликати опір однієї зі сторін.
В ході розвитку філософії «Сучасного управління» та вивчення праць із різних напрямків, а також на основі власного практичного та управлінського досвіду було зроблено висновок про те, що одним із наймогутніших чинників, що будує корпоративну культуру та етику є «внутрішні звички компанії».
Genre Інше
Topic звички компанії
Identifier Нам’ясенко В. М. «Внутрішні звички компанії» як основний фактор впливу на діяльність персоналу задля підвищення ефективності діяльності [Текст] / В. М. Нам’ясенко // Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Хмельницький, 29-30 верес. 2017 р.). – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2017. – С. 33-35.