Запис Детальніше

Підвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництва

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництва
 
Creator Росолова, P. O.
Колінська, Д. Й.
Мельник, С. Р.
Мокрий, Є. М.
 
Description Досліджено вплив температури та іонів металів на активність ферментних препаратів Амілоглюкаваморін Гх-466 і SAN (Novo Nordisk). Підібрані оптимальні концентрації добавок солей для підвищення амілолітичної активності ферментних препаратів у процесах оцукрення крохмалистої сировини. The influence of temperature and of metals ions on activity of enzyme preparations Amyloglucawamoryne and SAN (Novo Nordisk) has been studied. Optimal concentration of salt for enhancement of the amylolitical enzymes activity in the process of scarifications of material starch has been gathered.
 
Date 2017-05-05T11:12:41Z
2017-05-05T11:12:41Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Підвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництва / Р. О. Росолова, Д. Й. Колінська, С. Р. Мельник, Є. М. Мокрий // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 131–133. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/37864
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»