Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Теорія та практика збереження психічного здоров’я військовослужбовців
 
Names Потапчук, Є.М.
Date Issued 2004 (iso8601)
Abstract У монографії проаналізовано методологічні, теоретичні та методичні основи збереження психічного здоров’я військовослужбовців. Логічно і послідовно висвітлено загальні підходи до аналізу сутності та змісту психічного здоров’я особистості, а також уточнено його критерії та показники. Проведено аналіз основних соціально-психологічних факторів, що впливають на психічне здоров’я особистості в різних умовах її діяльності, виявлено основні суб’єкти впливу на психічне здоров’я військовослужбовців.
Розглянуто теоретичні основи психогігієни життєдіяльності особистості, що дозволило розробити соціально-психологічну систему збереження психічного здоров’я військовослужбовців. Розкрито пропозиції військовому керівнику, психологу військової частини та власне самому військовослужбовцю щодо збереження психічного здоров’я.
Призначена для фахівців в сфері військової психології, військових керівників, офіцерів виховних структур, викладачів, курсантів та слухачів вищих навчальних закладів, науковців, які вивчають психологічні основи збереження психічного здоров’я особистості.
Genre Книга
Identifier Потапчук Є. М. Теорія та практика збереження психічного здоров’я військовослужбовців : монографія. – Хмельницький, 2004. – 322 с.