Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Маркетингові рішення у стратегічному управлінні підприємством
 
Names Кобець, Дмитро Леонтійович
Kobets, D.L.
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Характерною особливістю сучасного українського бізнесу є диверсифікація діяльності його суб’єктів, яка супроводжується збільшенням кількості варіантів можливих маркетингових рішень, розширенням кількості працівників, причетних до їх прийняття.
У процесі прийняття маркетингового рішення спочатку діагностується проблема, потім збирається зовнішня і внутрішня інформація, формуються критерії прийняття рішення, визначаються і обираються альтернативні стратегічні варіанти. У статті розглянуті основні методи системного аналізу, що використовуються у стратегічному маркетингу.
Маркетингові рішення визначають потенційний ефект, який може бути отриманий за належної організації їх виконання і за сприятливих зовнішніх умов. Стратегічні рішення визначають потенційний розмір ефекту для підприємства.
У статті розглянуті теоретичні аспекти оцінки економічної ефективності маркетингових рішень, визначено їх сильні та слабкі сторони. Проаналізовано чинники, що впливають на кінцеву ефективність маркетингових рішень.
Genre Стаття
Topic маркетингова діяльність
Identifier Кобець Д. Л. Маркетингові рішення у стратегічному управлінні підприємством / Дмитро Леонтійович Кобець // Інтелект ХХІ. – 2017. – № 6. – С. 55–58.