Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU
Переглянути архів ІнформаціяMetadata
Поле | Співвідношення |
Title | Особливості кейтерингу як нового напряму ресторанного бізнесу в Україні |
Names |
Прилепа, Н.В.
Prilepa, N.V. |
Date Issued | 2017 (iso8601) |
Abstract | У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми щодо особливості кейтерингу як нового напряму ресторанного бізнесу в Україні. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану і є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано переваги від застосування послуг з кейтерингу. |
Genre | Стаття |
Topic | кейтеринг |
Identifier | Прилепа, Н.В. Особливості кейтерингу як нового напряму ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Н. В. Прилепа // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2017. – № 2, т. 2. – С. 287-289. |