Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості кейтерингу як нового напряму ресторанного бізнесу в Україні
 
Names Прилепа, Н.В.
Prilepa, N.V.
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми щодо особливості кейтерингу як нового напряму
ресторанного бізнесу в Україні. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг
ресторану і є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано переваги від
застосування послуг з кейтерингу.
Genre Стаття
Topic кейтеринг
Identifier Прилепа, Н.В. Особливості кейтерингу як нового напряму ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Н. В. Прилепа // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2017. – № 2, т. 2. – С. 287-289.