Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Проблемні організаційно-правові аспекти функціонування місцевого самоврядування в УКраїні відповідно до європейських стандартів
 
Names Кравчук, Степан Йосипович
Date Issued 2015-12-12 (iso8601)
Abstract В статті визначається, що що місцеве самоврядування означає право i спроможність місцевих влад, в межах закону, здійснювати регулювання і управління суттєвою частиною державних справ, під їх власну відповідальність та в інтересах місцевого населення. Тому здійснення суттєвих інституційних змін мають сприяти розбудові в Україні демократичної та ефективної системи місцевого самоврядування, впровадженню принципів доброго врядування, зокрема на місцевому і регіональному рівнях.
Genre Стаття
Topic європейські стандарти
Identifier Кравчук С. Й. Проблемні організаційно-правові аспекти функціонування місцевого самоврядування в Україні відповідно до європейських стандартів / С. Й. Кравчук // Становлення та розвиток місцевого самоврядування в Україні : зб. тез IV Всеукр. заоч. наук.-практ. конф. (м. Хмельницький, 7 груд. 2015 р.) / Хмельниц. ун-т упр. та права [та ін.]. – Хмельницький : ХУУП, 2015. – С. 36-39.