Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Професійна підготовка магістрів гуманітарних наук з лінгвістики в Единбурзькому університеті
 
Names Комочкова, Ольга Олександрівна
Komochkova, O.
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract У статті обґрунтовано процес професійної підготовки магістрів гуманітарних наук з лінгвістики на прикладі Единбурзького університету. Автором проаналізовано структурно-організаційний та змістовий компонент освітньої програми «Лінгвістика (з відзнакою)»; охарактеризовано стратегії навчання і
викладання, використовувані під час навчального процесу у вищеназваному університеті. На основі результатів проведеного аналізу автором систематизовано британський досвід професійної підготовки магістрів гуманітарних наук з лінгвістики і зроблено висновок про доцільність упровадження досвіду, набутого фахівцями з Великої Британії, з метою покращення процесу професійної підготовки фахівців з лінгвістики у вітчизняних університетах.
Genre Стаття
Topic професійна підготовка
Identifier Комочкова О. Професійна підготовка магістрів гуманітарних наук з лінгвістики в Единбурзькому університеті / О. Комочкова // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : наук. журн. / Сум. держ. пед. ун-т ім. А. С. Макаренка. – Суми, 2016. – № 5 (59). – С. 18–26.