Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні основи прогнозування впливу суб’єктів реалізації фіскальної функції держави на економічну безпеку підприємств на засадах еволюційної теорії
 
Names Рудніченко, Євгеній Миколайович
Date Issued 2013 (iso8601)
Abstract У статті досліджується проблема застосування основних положень еволюційної теорії для прогнозування впливу суб’єктів реалізації фіскальної функції держави на економічну безпеку підприємств. Підкреслено актуальність дослідження взаємодії суб’єктів господарювання у межах існування певної групи економічних суб’єктів – «екологічної ніші» та трансформація їх взаємовідносин як з суб’єктами зовнішнього впливу, так і всередині зазначеного об’єднання (популяції). Запропоновано двохетапний аналіз впливу суб’єктів реалізації фіскальної функції на підприємство: аналіз й прогнозування впливу таких суб’єктів на екологічну нішу суб’єкта господарювання, та безпосередній аналіз впливу суб’єктів реалізації фіскальної функції на окреме підприємство.
Genre Стаття
Topic еволюційна теорія
Identifier Рудніченко Є. М. Теоретичні основи прогнозування впливу суб’єктів реалізації фіскальної функції держави на економічну безпеку підприємств на засадах еволюційної теорії / Є. М. Рудніченко // Культура народов Причерноморья. – 2013. – № 258. – С. 67-71.