Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості використання комп’ютерного лабораторного практикуму з фізіології людини та фізіологічних основ фізичної культури
 
Names Ференчук, Б.М.
Ferenchuk, B.
Date Issued 2012 (iso8601)
Abstract В статті показані основні переваги та результати застосування комп’ютерних технологій навчального призначення при проходженні лабораторних та практичних робіт з курсів «Фізіологія людини» та «Фізіологічні основи фізичної культури» для студентів вищих спортивних та фізкультурних закладів освіти. Зокрема описані складові частини, структура та особливості комп’ютерного лабораторного практикуму який є, на нашу думку, основою для підвищенні якості біологічної підготовки майбутніх фахівців галузі фізичного виховання, спорту та оздоровчої діяльності.
Genre Стаття
Identifier Ференчук Б. М. Особливості використання комп’ютерного лабораторного практикуму з фізіології людини та фізіологічних основ фізичної культури / Б. М. Ференчук // Науковий вісник Чернівецького університету : Педагогіка та психологія : зб. наук. пр. / Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. – Чернівці : Вид-во ЧНУ, 2012. – Вип. 617. – С. 178-184.