Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Економічний розвиток сучасної цивілізації
 
Names Грицина, Леся Анатоліївна
Date Issued 2013 (iso8601)
Abstract Дане видання підготовлене відповідно до робочої програми курсу “Економічний розвиток сучасної цивілізації” та призначене для магістрів, що навчаються за напрямом підготовки “Міжнародні економічні відносини”
Видання містить курс лекцій з дисципліни “Економічний розвиток сучасної цивілізації”, що складається з восьми тем, які послідовно розкриваються особливості формування та поширення сучасних підходів, шляхів і механізмів економічного розвитку цивілізації.
Так, у темах “Цивілізаційна структура сучасного світу” та “Економічний дискурс” розкривають проблеми формування цивілізаційного підходу до розвитку суспільства, досліджуються особливості еволюції економічної думки та становлення сучасної системи економічних відносин між країнами. Теми “Економічний розвиток”, “Динаміка економічного розвитку”, “Економічне зростання” та “Сталий економічний розвиток” присвячені розгляду проблем розвитку та зростання світової економіки, пошуку нових шляхів забезпечення її еволюції. У темах “Міжнародне сприяння економічному розвитку” та “Економічна
глобалізація” досліджуються питання існуючого порядку міжнародного регулювання економічних відносин між країнами та перспективи його зміни за умов глобалізації.
Genre Брошура
Topic економічний розвиток
Identifier Грицина Л. А. Економічний розвиток сучасної цивілізації : конспект лекцій для магістрів за спеціальністю “Міжнародні економічні відносини” / Л. А. Грицина. – Хмельницький : ХНУ, 2013. – 119 с.