Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Регулярна оптимальна стратегія проектувальника у моделі дії нормованого одиничного навантаження на N-колонну будівельну конструкцію-опору
 
Names Романюк, В.В.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract Доведено, що антагоністична гра на підмножині одиничного гіперкуба в R2N-2 як модель усунення N часткових невизначеностей за допомогою узагальненого принципу мінімізації максимального дисбалансу є опуклою, де частинним випадком є модель дії нормованого одиничного навантаження на N-колонну будівельну конструкцію-опору. Доведено теорему про єдину чисту оптимальну стратегію проектувальника у такій опуклій грі, котра визначається за найпростіших вимог. За такою регулярною оптимальною стратегією проектувальника відбуватиметься як відповідний розподіл будівельних ресурсів виготовлення призматичних колон конструкції-опори, так й усунення N часткових невизначеностей за допомогою узагальненого принципу мінімізації максимального дисбалансу у формі розглянутої антагоністичної гри.
Ключові слова: оптимальне використання будівельних ресурсів, конструкція-опора, усунення часткових невизначеностей, антагоністична гра, опуклість, оптимальна стратегія проектувальника.
Genre Стаття
Identifier Романюк, В.В. Регулярна оптимальна стратегія проектувальника у моделі дії нормованого одиничного навантаження на N-колонну будівельну конструкцію-опору [Текст] / В. В. Романюк // Проблеми трибології. – 2011. – №2. – C. 111-114.