Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Побудова логічної структури навчального матеріалу з основ швейної справи, як умова раціонального засвоєння навчального матеріалу майбутніми учителями технологій профільної школи
 
Names Хренова, В.В.
Date Issued 2013 (iso8601)
Abstract Стаття присвячена проблемі відбору та структурування змісту навчального матеріалу дисципліни «Основи швейної справи», обгрунтуванню впливу логічного подання навчального матеріалу на якість його засвоєння та формування предметних компетенцій. У статті проаналізовано найчастіше згадувані у науково-педагогічній літературі методи структурування навчального матеріалу, визначено найефективніший з них та застосовано на практиці для визначення структури і логіки викладання навчальної дисципліни. Відповідно до обраного методу здійснено виділення ключових понять дисципліни, побудовано матрицю взаємозв'язків і графа понять, переведено граф у ярусно-паралельну форму і виконано його аналіз.
Genre Стаття
Topic предметна компетенція
Identifier Хренова В. В. Побудова логічної структури навчального матеріалу з основ швейної справи, як умова раціонального засвоєння навчального матеріалу майбутніми учителями технологій профільної школи / В. В. Хренова // Професійне становлення особистості : психол.-пед. журн. – Хмельницький, 2013. – Вип. 2. – С. 274-282.