Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми бюджетування (планування) в умовах ринкової економіки
 
Names Нам'ясенко, Віктор Миколайович
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Проблеми бюджетування (планування) є одними із основних при вивченні питання підвищення ефективності діяльності промислових підприємств. Важливість даного питання пов’язана з тим, що результати діяльності знаходяться практично в прямій залежності від достовірності поставлених планів.
Питання бюджетування вивчається протягом багатьох років. За увесь час було сформовано як традиційні («бюджетування з приростом» та «бюджетування з нуля») підходи, так і гнучке бюджетування, що знайшло свій прояв у системах «затрати-випуск-прибуток», «стандарт-кост» та АВС-метод, що є досить дороговартісними при впровадженні, проте такими, що не дають об’єктивних результатів для прийняття вірного управлінського рішення.
Задля нівелювання наявних проблем планування запропоновано підхід, що базується на використанні алгоритму, що побудований навколо показника маржинального прибутку, згідно «Маржинального підходу.
Genre Стаття
Topic маржинальний підхід
Identifier Нам'ясенко В. М. Проблеми бюджетування (планування) в умовах ринкової економіки / В. М. Нам'ясенко // Економіка: реалії часу. - 2017 - №5 (33). - С. 35-41.