Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Вибір оптимального варіанту управлінських рішень в умовах невизначеності керівниками малих підприємств
 
Names Бурий, Сергій Антонович
Мацеха, Діана Сергіївна
Date Issued 2010 (iso8601)
Abstract Сучасний розвиток як світової так і вітчизняної економіки вимагає від керівників підприємств дуже часто приймати управлінські рішення в умовах недостатньої кількості інформації, швидкої реакції на зміни зовнішнього середовища, в реальному вимірі часу. Це обумовлено необхідністю постійного динамізму в розвитку підприємств, жорсткою конкуренцією, кризовими явищами, форс-мажорними обставинами. Особливо це стосується підприємств малого бізнесу.
Застосування раціонального підходу в прийнятті управлінських рішень в таких умовах дуже часто просто неможливо. В практиці світового менеджменту все більше визнається роль творчості, інтелекту людей в процесі прийняття рішень.
Тому, в даних методичних рекомендаціях пропонується керівникам, особливо малих підприємств, оцінювати альтернативні варіанти рішень, опираючись на логіку, інтуїцію і досвід. При цьому, робити це комплексно, використовуючи умовну їх оцінку для визначення рівня оптимальності управлінського рішення.
Genre Стаття
Identifier Бурий С. А. Вибір оптимального варіанту управлінських рішень в умовах невизначеності керівниками малих підприємств / С. А. Бурий, Д. С. Мацеха // Вісник Державного департаменту інтелектуальної власності України. – 2010. - № 34023. - С. 1-11.