Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU
Переглянути архів ІнформаціяMetadata
Поле | Співвідношення |
Title | Особливості розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу |
Names |
Прилепа, Н.В.
Миколюк, О.А. Prylepa, N.V. Mykolyuk, O.A. |
Date Issued | 2014 (iso8601) |
Abstract | У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану. Розглянуто основні види кейтерингу. Проаналізовано переваги та недоліки від застосування кейтерингу. |
Genre | Стаття |
Topic | кейтеринг |
Identifier | Прилепа, Н.В. Особливості розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу [Текст] / Н. В. Прилепа, О. А. Миколюк // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2014. – № 5, т. 2. – С. 85-88. |