Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу
 
Names Прилепа, Н.В.
Миколюк, О.А.
Prylepa, N.V.
Mykolyuk, O.A.
Date Issued 2014 (iso8601)
Abstract У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми розвитку кейтерингу як інноваційної форми
ресторанного бізнесу. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану.
Розглянуто основні види кейтерингу. Проаналізовано переваги та недоліки від застосування кейтерингу.
Genre Стаття
Topic кейтеринг
Identifier Прилепа, Н.В. Особливості розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу [Текст] / Н. В. Прилепа, О. А. Миколюк // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2014. – № 5, т. 2. – С. 85-88.