Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU
Переглянути архів ІнформаціяMetadata
Поле | Співвідношення |
Title | Систематизація кулінарних пресових структур |
Names |
Головня, О.В.
Параска, Георгій Борисович |
Date Issued | 2014 (iso8601) |
Abstract | Наведено схему класифікації трикотажу кулірних пресових переплетень і сформульовано її основні поняття та визначення. Показано, що віднесення комбінованих пресових структур до трикотажу рисунчастих пресових переплетень дозволяє об’єднати кулірний пресовий трикотаж, не відмовляючись від ідеї комбінованих в’язаних структур. Посібник призначений для студентів, які вивчають технологію та дизайн трикотажу, а також може бути корисним фахівцям трикотажного виробництва та науковим працівникам підгалузі. |
Genre | Книга |
Identifier | Головня О. В. Систематизація кулінарних пресових структур : навч. посіб. / О. В. Головня, Г. Б. Параска. – Л. : ЛНАМ, 2014. – 63 с. |