Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Систематизація кулінарних пресових структур
 
Names Головня, О.В.
Параска, Георгій Борисович
Date Issued 2014 (iso8601)
Abstract Наведено схему класифікації трикотажу кулірних пресових переплетень і сформульовано її основні поняття та визначення. Показано, що віднесення комбінованих пресових структур до трикотажу рисунчастих пресових переплетень дозволяє об’єднати кулірний пресовий трикотаж, не відмовляючись від ідеї комбінованих в’язаних структур.
Посібник призначений для студентів, які вивчають технологію та дизайн трикотажу, а також може бути корисним фахівцям трикотажного виробництва та науковим працівникам підгалузі.
Genre Книга
Identifier Головня О. В. Систематизація кулінарних пресових структур : навч. посіб. / О. В. Головня, Г. Б. Параска. – Л. : ЛНАМ, 2014. – 63 с.