Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Результати дослідження психологічних особливостей комбатантів до та після участі у бойових діях
 
Names Попелюшко, Роман Павлович
Popelushko, Roman
Date Issued 2017-07 (iso8601)
Abstract Метою даної статті, було здійснення порівняльного аналізу, дослідження психологічних наслідків участі комбатантів у бойових діях, до та після їх повернення із зони АТО. У статті було запропоновано комплекс діагностичних методик спрямований на дослідження наявності ознак ПТСР, ознак тривожності та ознак депресії у комбатантів.
Також зазначено, що перспективу подальших наукових досліджень буде спрямовано на вивчення особливостей підбору та ефективного застосування діагностичного інструментарію, для дослідження психологічних наслідків участі комбатантів у бойових діях, з метою подальшого використання даних діагностичного дослідження для побудови реабілітаційних заходів щодо подолання психологічної травматизації комбатантів.
Genre Стаття
Topic психологічна реабілітація
Identifier Попелюшко Р. П. Результати дослідження психологічних особливостей комбатантів до та після участі у бойових діях / Р. П. Попелюшко // Innovative solutions in modern science : scientific journal / Center for International Cooperation, publishing house "TK Meganom", LLC. – Dubai : "TK Meganom", LLC, 2017. – Vol. 5, No. 14. - P. 78-91.