Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
 
Names Томаля, Т.С.
Tomalya, T.S.
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract В статті розглянуто та наведено порівняльний аналіз історично сформованих концепцій управління персоналом.
Досліджено основні тенденції характерні для сучасного етапу розвитку управління персоналом. Виокремлено персонал як
головний фактор забезпечення конкурентоспроможності та успіху діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
Аргументовано, що міжнародний обмін спеціалістами є ефективним методом розвитку навичок персоналу. Охарактеризовано
основні принципи кадрової політики підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу. Більш детально розглянуто
мотивацію працівників, зокрема визначено її типи, охарактеризовано переваги та недоліки, наведено приклади ефективної
нематеріальної мотивації.
Genre Стаття
Topic управління персоналом
Identifier Томаля, Т.С. Особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Т. С. Томаля // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2017. – № 2, т. 2. – С. 271-274.