Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Економічні інструменти оптимізації антикризового управління підприємством
 
Names Гончар, Ольга Іванівна
Gonchar, Olga
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Узагальнено дослідження засад антикризового управління підприємством. Обгрунтовано, основну причину кризи – недосконалі норми сучасноі економічноі поведінки, які вимагають використання ресурсів, яких недостатньо у конкретної соціально-економічної системи.
Антикризове управління має забезпечити збереження економічної та інституційної стабільності підприємства на засадах збалансування його когнітивної та маніпулятивної функцій економічної діяльності у відповідності до ствну навколишнього середовища. Формування системи антикризового управління підприємствами доцільно проводити на засадах оптимізації складу параметрів оцінювання внутрішнього і зовнішнього середовища, здійснювати управління економічною безпекою підприємства – на засадах функціонально-ресурсного підходу. Це дозволить розпізнавати загрози, класифікувати їх і визначити при яких обставинах і за якими напрямками необхідно здійснювати агресивний наступ та реалізовувати заходи антикризового управління.
Genre Стаття
Topic економіка і підприємництво
Identifier Гончар О. І. Економічні інструменти оптимізації антикризового управління підприємством / О. І. Гончар // Вісник Львівської комерційної академії. Серія: Економічна. – Львів, 2017. – Вип. 57. – С. 86-89.