Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Концепція оцінювання ефективності технологій проектування, методологій та середовищ розроблення для програмного забезпечення різних типів
 
Names Малярчук, Роман Андрійович
Говорущенко, Тетяна Олександрівна
Date Issued 2014 (iso8601)
Abstract Вирішення задачі оцінювання ефективності конкретної технології проектування, методології та середовища розроблення для ПЗ певного типу допоможе розробнику оцінити, чи варто йому братись за той чи інший програмний проект за наявної технології/методології/ середовища (і не витрачати часу та коштів на неуспішні програмні проекти), а замовнику – оцінити, на скільки вдалим буде програмний проект, якщо його реалізовуватиме конкретна софтверна фірма, тобто дозволить зробити обґрунтований висновок про підходящість або непідходящість технології/методології/середовища, а відтак і софтверної компанії, яка їх використовує, для розроблення конкретного ПЗ або ПЗ певного типу на основі отриманого значення ефективності.
Genre Стаття
Topic технологія проектування програмного забезпечення
Identifier Малярчук Р. А. Концепція оцінювання ефективності технологій проектування, методологій та середовищ розроблення для програмного забезпечення різних типів / Р. А. Малярчук, Т. О. Говорущенко // Теоретичні та прикладні аспекти побудови програмних систем (TAAPSD’2014) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15-17 груд. 2014 р. – Кіровоград : ПП «Центр оперативної поліграфії «Авангард»», 2014. – С. 163-170.