Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Психопрофілактика та психологічна допомога дорослим із ішемічною хворобою серця з урахуванням особливостей їхньої емоційної саморегуляції
 
Names Гаврилькевич, В.К.
Date Issued 2012 (iso8601)
Abstract Стаття присвячена проблемі організації психологічної профілактики ішемічної хвороби серця (ІХС) та психологічної допомоги дорослим із ішемічною патологією серця. Мета статті – сформулювати основні організаційні положення щодо зазначеної проблеми з урахуванням особливостей емоційної саморегуляції хворих на ІХС. Представлено основні положення щодо організації фахової психологічної допомоги дорослим із ішемічною патологією серця і здійснення профілактичних заходів, а також основні положення щодо організації психологічної самодопомоги хворими на ІХС та іншими особами для первинної та вторинної психологічної профілактики ішемічної патології серця.
Genre Стаття
Topic ішемічна хвороба серця (ІХС)
Identifier Гаврилькевич В. К. Психопрофілактика та психологічна допомога дорослим із ішемічною хворобою серця з урахуванням особливостей їхньої емоційної саморегуляції / В. К. Гаврилькевич // Практична психологія та соціальна робота : наук.-практ. та освіт.-методич. журн. – 2012. – № 10. – С. 54–58.