Запис Детальніше

Особливості функціонування вітчизняного ринку харчових продуктів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості функціонування вітчизняного ринку харчових продуктів
 
Creator Юринець, О. В.
 
Description Розглянуто основні показники розвитку вітчизняного ринку харчових продуктів та проаналізувовано їх рівень. Досліджені особливості ринку розглядаються як джерела диференційованого підходу до формування стратегії підприємств харчової промисловості. The main parameters of development domestic market of articles food and carried out analysis of their level are reviewed. The investigated(stud features of the market are esteemed as a source of the differentiated approach to formation policy firms of a food-processing industry.
 
Date 2017-06-02T13:56:05Z
2017-06-02T13:56:05Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Юринець О. В. Особливості функціонування вітчизняного ринку харчових продуктів / О. В. Юринець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2004. – № 499 : Логістика. – С. 354–357. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/38261
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»