Запис Детальніше

Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів
 
Creator Паляниця, Л. Я.
Косів, Р. Б.
 
Description Досліджено залежність ферментативної і біосинтетичної активності хлібопекарських дріжджів від умов їх імпульсної обробки ультразвуковими хвилями. The dependence of fermentative and biosynthetical activities of yeast on the conditions of its impulse ultrasonic treatment has been studied.
 
Date 2017-05-05T11:08:16Z
2017-05-05T11:08:16Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Паляниця Л. Я. Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 128–130. – Бібліографія: 2 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/37863
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»