Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів
|
|
Creator |
Паляниця, Л. Я.
Косів, Р. Б. |
|
Description |
Досліджено залежність ферментативної і біосинтетичної активності хлібопекарських дріжджів від умов їх імпульсної обробки ультразвуковими хвилями. The dependence of fermentative and biosynthetical activities of yeast on the conditions of its impulse ultrasonic treatment has been studied.
|
|
Date |
2017-05-05T11:08:16Z
2017-05-05T11:08:16Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Паляниця Л. Я. Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 128–130. – Бібліографія: 2 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/37863 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
|
|