Технологічні засади забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні засади забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів
|
|
Creator |
Кравчук, Г. О.
|
|
Description |
Розглянуто проблему забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів підприємствами Вінницької облспоживспілки та основні напрями її вирішення у поточному періоді. The problem of sausage wares’ rival ability maintenance by enterprises of Vinnycsa’s regional consumer society and main directions of its solution during the running period are considered.
|
|
Date |
2017-09-06T12:29:02Z
2017-09-06T12:29:02Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравчук Г. О. Технологічні засади забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів / Г. О. Кравчук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2003. – № 472 : Логістика. – С. 266–270. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/39014 |
|
Language |
ua
|
|
Format |
application/pdf
|
|