Запис Детальніше

Технологічні засади забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні засади забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів
 
Creator Кравчук, Г. О.
 
Description Розглянуто проблему забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів підприємствами Вінницької облспоживспілки та основні напрями її вирішення у поточному періоді. The problem of sausage wares’ rival ability maintenance by enterprises of Vinnycsa’s regional consumer society and main directions of its solution during the running period are considered.
 
Date 2017-09-06T12:29:02Z
2017-09-06T12:29:02Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Кравчук Г. О. Технологічні засади забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів / Г. О. Кравчук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2003. – № 472 : Логістика. – С. 266–270. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/39014
 
Language ua
 
Format application/pdf