Запис Детальніше

Дослідження електричних параметрів м’ясної продукції

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження електричних параметрів м’ясної продукції
 
Creator Вікович, О. В.
Походило, Є. В.
 
Contributor Національний університет “Львівська політехніка”
 
Subject імітанс
свинина
оперативний контроль якості
свіжість
желатин
immitans
pork
express quality control
freshness
gelatin
658.62
658.562
 
Description Досліджено активні та реактивні складові імітансу свинячого фаршу та різних
частин свинячої туші. Запропоновано експрес-метод виявлення фальсифікованого
свинячого фаршу.
The active and reactive components of immitanum of pork minced meat and various parts
of pork carcass were investigated. An express method for detecting counterfeit minced meat was
proposed.
 
Date 2018-05-03T12:23:49Z
2018-05-03T12:23:49Z
2017-03-28
2017-03-28
 
Type Article
 
Identifier Вікович О. В. Дослідження електричних параметрів м’ясної продукції / О. В. Вікович, Є. В. Походило // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Автоматика, вимірювання та керування. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — № 880. — С. 79–85.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/40968
Vikovych O. V. Doslidzhennia elektrychnykh parametriv miasnoi produktsii / O. V. Vikovych, Ye. V. Pokhodylo // Visnyk Natsionalnoho universytetu "Lvivska politekhnika". Serie: Avtomatyka, vymiriuvannia ta keruvannia. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — No 880. — P. 79–85.
 
Language uk
 
Relation Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Автоматика, вимірювання та керування, 880, 2017
1. Черевко О. І. та ін. Методи контролю якості харчової продукції: навч. посібник для студ.вищих навч. закл. технол. спец. / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Л. Р. Димитрієвич,Ж. А. Крутовий, Л. Г. Зіборова / Харк. держ. університет харчування та торгівлі. – Харків:ХДУХТ, 2005. – 230 с.
2. Классификация методов оценки свежести мясного сырья / А. Ф. Алейников, И. Г. Пальчикова, Ю. В. Чугуй // Информационные технологии, системы и приборы в АПК: материалы международной научно-практической конференции “АГРОИНФО-2012” (Краснообск, 10–11 октября 2012 г.) / Рос. акад. с.-х. наук. Сиб. регион. отд-ние [и др.]. –Новосибирск, 2012. – Ч. 2. – С. 63–68.
3. Походило Є. В. Імітансний контроль якості: монографія / Є.В.Походило, П.Г.Столярчук. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2012. – 164 с.
4. Походило Є. В. Розвиток теорії та принципів побудови засобів вимірювання імітансу об’єктів кваліметрії: Автореф. дис… д-ра техн. наук: 05.11.05 / Національний ун-т “Львівська політехніка”. – 2004. – 40 с.
5. Пат. 71214 Україна, МПК G 01 R 27/00. Спосіб визначення свіжості м’яса / Є. В. Походило, П. Г. Столярчук, О. В. Процай (Україна); заявник та патентовласник НУ “Львівська політехніка”. – № u 2011 14432 ; заявл. 06.12.2011 ; опубл. 10.07.2012, Бюл. № 13. – 4 с.
6. Походило Є. В., Вікович О. В. Контроль свіжості м’яса за параметрами імітансу // Науково-технічний журнал “Стандартизація, сертифікація, якість”. – 2014. – № 1 (86).
7. Перкель Т. П. Физико-химические и биохимические основы производства мяса и мясных продуктов: учеб. пособ. / Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. – Кемерово, 2004. – 100 с.
1. Cherevko O. I. and other Metody kontroliu yakosti kharchovoi produktsii: navch. posibnyk dlia stud.vyshchykh navch. zakl. tekhnol. spets., O. I. Cherevko, L. M. Krainiuk, L. O. Kasilova, L. R. Dymytriievych,Zh. A. Krutovyi, L. H. Ziborova, Khark. derzh. universytet kharchuvannia ta torhivli, Kharkiv:KhDUKhT, 2005, 230 p.
2. Klassifikatsiia metodov otsenki svezhesti miasnoho syria, A. F. Aleinikov, I. H. Palchikova, Iu. V. Chuhui, Informatsionnye tekhnolohii, sistemy i pribory v APK: materialy mezhdunarodnoi nauchno-prakticheskoi konferentsii "AHROINFO-2012" (Krasnoobsk, 10–11 oktiabria 2012 y.), Ros. akad. s.-kh. nauk. Sib. rehion. otd-nie [and other]. –Novosibirsk, 2012, Ch. 2, P. 63–68.
3. Pokhodylo Ye. V. Imitansnyi kontrol yakosti: monograph, Ye.V.Pokhodylo, P.H.Stoliarchuk, Lviv: Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2012, 164 p.
4. Pokhodylo Ye. V. Rozvytok teorii ta pryntsypiv pobudovy zasobiv vymiriuvannia imitansu obiektiv kvalimetrii: Avtoref. dys… d-ra tekhn. nauk: 05.11.05, Natsionalnyi un-t "Lvivska politekhnika", 2004, 40 p.
5. Pat. 71214 Ukraine, MPK G 01 R 27/00. Sposib vyznachennia svizhosti miasa, Ye. V. Pokhodylo, P. H. Stoliarchuk, O. V. Protsai (Ukraine); zaiavnyk ta patentovlasnyk NU "Lvivska politekhnika", № u 2011 14432 ; Decl. 06.12.2011 ; Publ. 10.07.2012, Bull. No 13, 4 p.
6. Pokhodylo Ye. V., Vikovych O. V. Kontrol svizhosti miasa za parametramy imitansu, Naukovo-tekhnichnyi zhurnal "Standartyzatsiia, sertyfikatsiia, yakist", 2014, No 1 (86).
7. Perkel T. P. Fiziko-khimicheskie i biokhimicheskie osnovy proizvodstva miasa i miasnykh produktov: tutorial, Kemerovskii tekhnolohicheskii institut pishchevoi promyshlennosti, Kemerovo, 2004, 100 p.
 
Rights © Національний університет “Львівська політехніка”, 2017
© Вікович О. В., Походило Є. В., 2017
 
Format 79-85
7
application/pdf
image/png
 
Coverage Львів
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки