Использование лиофилизированного молозива коров как пищевой добавки
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование лиофилизированного молозива коров как пищевой добавки
|
|
Creator |
Сандомирский, Б.П.
|
|
Subject |
Низкотемпературное консервирование. Фундаментальные и прикладные проблемы
|
|
Date |
2018-06-16T14:29:30Z
2018-06-16T14:29:30Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Использование лиофилизированного молозива коров как пищевой добавки / Б.П. Сандомирский // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 3. — С. 285. — рос.
0233-7673 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/136612 591.146.086.132:615.324 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Проблемы криобиологии и криомедицины
|
|
Publisher |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
|
|