Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
|
|
Creator |
Присталов, А.I.
|
|
Subject |
Тезы
|
|
Date |
2018-06-19T06:56:39Z
2018-06-19T06:56:39Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ.
0233-7673 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Проблемы криобиологии и криомедицины
|
|
Publisher |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
|
|