Запис Детальніше

Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
 
Creator Присталов, А.I.
 
Subject Тезы
 
Date 2018-06-19T06:56:39Z
2018-06-19T06:56:39Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ.
0233-7673
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446
 
Language uk
 
Relation Проблемы криобиологии и криомедицины
 
Publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України