Запис Детальніше

Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови
 
Creator Бровко, Е.В.
Желтякова, И.А.
Цуцаева, А.А.
Онасенко, Е.С.
 
Subject Криобиологическое оборудование
 
Date 2018-06-19T08:40:13Z
2018-06-19T08:40:13Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови / Е.В. Бровко, И.А. Желтякова, А.А. Цуцаева, Е.С. Онасенко // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 4. — С. 730–731. — рос., англ.
0233-7673
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138527
 
Language ru
 
Relation Проблемы криобиологии и криомедицины
 
Publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України