Лінгвістичні особливості текстів кулінарних рецептів (на матеріалі німецької мови)
Electronic Archive of Sumy State University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Лінгвістичні особливості текстів кулінарних рецептів (на матеріалі німецької мови)
|
|
Creator |
Бахмат, Ю.Ю.
|
|
Description |
Кулінарні рецепти на сьогодні – один з найпоширеніших та найменш досліджених типів тексту, з яким ми стикаємося у повсякденному житті. Його можна зустріти в різних функціональних стилях: в науковому – куховарські книги з технологій приготування тих чи інших страв; у газетно-публіцистичному стилі – орієнтовані на певного читача рецепти, що друкуються в спеціалізованих рубриках газет і журналів; у повсякденному спілкуванні кулінарні рецепти є темою бесід більшості жінок; у літературно-художньому стилі вони відображують культуру, традиції народів, є елементом картини світу та функціонують як знаки національної самоідентифікації. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25538 Наук. кер.: Л.І. Дегтярьова |
|
Publisher |
Видавництво СумДУ
|
|
Date |
2012-05-28T05:43:26Z
2012-05-28T05:43:26Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бахмат, Ю.Ю. Лінгвістичні особливості текстів кулінарних рецептів (на матеріалі німецької мови) [Текст] / Ю.Ю. Бахмат // Перекладацькі інновації : матеріали ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, Суми, 15-16 березня 2012 р. / Ред.кол.: С.О. Швачко, І.К. Кобякова, О.О. Жулавська та ін. — Суми : СумДУ, 2012. — С. 69-71.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25538 |
|
Language |
uk
|
|