Запис Детальніше

Лінгвістичні особливості текстів кулінарних рецептів (на матеріалі німецької мови)

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лінгвістичні особливості текстів кулінарних рецептів (на матеріалі німецької мови)
 
Creator Бахмат, Ю.Ю.
 
Description Кулінарні рецепти на сьогодні – один з найпоширеніших та найменш досліджених типів тексту, з яким ми стикаємося у повсякденному житті. Його можна зустріти в різних функціональних стилях: в науковому – куховарські книги з технологій приготування тих чи інших страв; у газетно-публіцистичному стилі – орієнтовані на певного читача рецепти, що друкуються в спеціалізованих рубриках газет і журналів; у повсякденному спілкуванні кулінарні рецепти є темою бесід більшості жінок; у літературно-художньому стилі вони відображують культуру, традиції народів, є елементом картини світу та функціонують як знаки національної самоідентифікації.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25538
Наук. кер.: Л.І. Дегтярьова
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2012-05-28T05:43:26Z
2012-05-28T05:43:26Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Бахмат, Ю.Ю. Лінгвістичні особливості текстів кулінарних рецептів (на матеріалі німецької мови) [Текст] / Ю.Ю. Бахмат // Перекладацькі інновації : матеріали ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, Суми, 15-16 березня 2012 р. / Ред.кол.: С.О. Швачко, І.К. Кобякова, О.О. Жулавська та ін. — Суми : СумДУ, 2012. — С. 69-71.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25538
 
Language uk