Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион
|
|
Creator |
Левицкий, А.П.
Ходаков, И.В. |
|
Subject |
Экспериментальные исследования
|
|
Description |
У крыс, получавших безжировой рацион (БЖР), обнаружены в печени и в сыворотке крови все полиненасыщенные жирные кислоты (ПНЖК). Ввод их в БЖР в количестве 2,0 % увеличивает содержание ПНЖК в печени и в сыворотке крови в 2-10 раз. Появляются они и в висцеральном жире.
У щурів, які отримували безжировий раціон (БЖР) виявлено в печінці та в сироватці крові усі поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК). Введення їх в БЖР в кількості 2,0 % збільшує вміст ПНЖК в печінці і в сироватці крові в 2-10 разів. З’являються вони і в вісцеральному жирі. To determine the effect of the preparation of essential fatty acids on their content in serum, liver and visceral adipose tissue of rats receiving a fat-free diet (FFD). |
|
Date |
2018-06-20T12:47:00Z
2018-06-20T12:47:00Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион / А.П. Левицкий, И.В. Ходаков // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2016. — № 1 (43). — С. 106-110. — Бібліогр.: 7 назв. — рос.
1818-9385 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/139440 612.397.23+577.16+613.2 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Актуальні проблеми транспортної медицини
|
|
Publisher |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
|
|