Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Крайнюк , Л. М.
 
Subject План 2019
 
Date 2018-06-21
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/49752/1/2019%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8E%D0%BA%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9B%D0%A0%20%D0%86%D0%BD%D0%BE%D0%B2%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%20%D1%97%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD.doc
Крайнюк , Л. М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/49752/