Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення
|
|
Creator |
Скрипник, Вячеслав Олександрович
|
|
Description |
У монографії викладено теоретичні і практичні аспекти реалізації процесу дво-стороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення, наведено результати теоре-тичних, експериментальних і прикладних досліджень, основні етапи створення мало-габаритного високоефективного обладнання. Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, в т. ч. ресторанного господарства. |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2018-06-22T09:59:11Z
2018-06-22T09:59:11Z 2012 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Скрипник В. О. Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення : монографія / В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 173 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6533 |
|
Language |
ua
|
|