Запис Детальніше

Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення
 
Creator Скрипник, Вячеслав Олександрович
 
Description У монографії викладено теоретичні і практичні аспекти реалізації процесу дво-стороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення, наведено результати теоре-тичних, експериментальних і прикладних досліджень, основні етапи створення мало-габаритного високоефективного обладнання.
Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, в т. ч. ресторанного господарства.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2018-06-22T09:59:11Z
2018-06-22T09:59:11Z
2012
 
Type Book
 
Identifier Скрипник В. О. Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення : монографія / В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 173 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6533
 
Language ua