Запис Детальніше

Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом
 
Creator Бичков, Ярослав Михайлович
 
Description У монографії викладено теоретичні та практичні особливості здійснення процесу сушіння зелені пряних та ароматичних рослин різними способами, зокрема при розрідженні з НВЧ-енергопідводом. Доведено переваги ви¬користання саме такого способу сушіння, розроблено раціональні режими проведення та конструктивні особливості обладнання для реалізації запро¬понованої технології. Дана монографія відрізняється тим, що в ній розкрито не тільки питання протікання процесів та технологічні аспекти НВЧ-ва¬куумного сушіння, а і проведено дослідження мікробіологічних, хімічних та органолептичних властивостей отриманої сушеної зелені пряних та аро¬ма¬тич¬них рослин і конденсату випареної з них вологи.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2018-06-22T10:09:25Z
2018-06-22T10:09:25Z
2007
 
Type Book
 
Identifier Бичков Я.М. Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом: Монографія / Я.М. Бичков. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2007. – 90 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6535
 
Language ua