Запис Детальніше

Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами. Особливості застосування

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами. Особливості застосування
 
Creator Оберемок, Василь Миколайович
 
Description У монографії розглянуті питання будови електромагнітних апаратів з феромагнітними робочими елементами. Проаналізовані фактори, які впли¬вають на ефективність проведення рідинно-фазних процесів. Визначені умови експлуатації апаратів при безперервному веденні процесів. Наведені та проаналізовані теоретичні, експериментальні дані впливу параметрів елект¬ромагнітних апаратів на ефективність процесів перемішування, подрібнення і активації при отриманні суспензій та емульсій, проведення хімічних про¬цесів, впливу електромагнітних полів апарата на водні системи, мікро¬організми і якість харчових продуктів. Показана широка перспектива засто¬сування апаратів у різних галузях промисловості.
Матеріали монографії можуть бути використані інженерно-практичними працівниками, аспірантами, магістрами, студентами, які працюють над проб¬лемами інтенсифікації технологічних процесів у різних галузях економічної діяльності.
Монографія присвячена світлій пам’яті засновника напряму інтенси¬фікації технологічних процесів у апаратах з вихровим шаром Д.Д. Логвіненка та О.П. Шелякову, з якими автор з перших днів працював над розробкою електромагнітних апаратів.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2018-06-22T10:11:15Z
2018-06-22T10:11:15Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Оберемок В.М. Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами. Особливості застосування / В.М. Оберемок. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2010. – 201 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6536
 
Language ua