Запис Детальніше

Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення
 
Creator Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
 
Subject жарення
теплопередача
парові прошарки
м ’ясо.
 
Description Досл іджено теплопередачу в пов ерхнев ому шарі під час другої стадії
дв остороннього жарення м ’яса з в еликим вмістом спол учної тканини в ум овах
стиснення. Розрахов ані коефіцієнт тепл опередачі від пов ерхонь жарення до
напів фабрикату, співв ідношення між діам етром капіляра і тривал істю цикл у
випарування, раціонал ьна питома пов ерхнева потужність пов ерхонь жарення
і тривалість другої стадії процесу.
 
Publisher ХДУХТ
 
Date 2018-06-22T10:50:22Z
2018-06-22T10:50:22Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Черевко О. І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення // О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування і торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) [та ін.]. – Харків, 2015. – Вип. 1 (21). – С. 107-120.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6537
 
Language ua