Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення
|
|
Creator |
Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
|
Subject |
жарення
теплопередача парові прошарки м ’ясо. |
|
Description |
Досл іджено теплопередачу в пов ерхнев ому шарі під час другої стадії дв остороннього жарення м ’яса з в еликим вмістом спол учної тканини в ум овах стиснення. Розрахов ані коефіцієнт тепл опередачі від пов ерхонь жарення до напів фабрикату, співв ідношення між діам етром капіляра і тривал істю цикл у випарування, раціонал ьна питома пов ерхнева потужність пов ерхонь жарення і тривалість другої стадії процесу. |
|
Publisher |
ХДУХТ
|
|
Date |
2018-06-22T10:50:22Z
2018-06-22T10:50:22Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Черевко О. І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення // О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування і торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) [та ін.]. – Харків, 2015. – Вип. 1 (21). – С. 107-120.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6537 |
|
Language |
ua
|
|