Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса
|
|
| Creator |
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Анедрій Геннадійович Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
|
| Subject |
питома поверхнева потужність
середньоінтегральна різниця температур двостороннє жарення поверхневі шари |
|
| Description |
Досліджено вплив питомої поверхневої потужності поверхонь жарення апарата в діапазоні 50…350 кВт/м2 на температуру в кірочці виробу і середньоінтегральну різницю температур між поверхнею жарення та поверхневим шаром м’яса, а також тривалість процесу, вихід готового продукту та питому витрату електроенергії під час двостороннього жарення під надлишковим тиском. |
|
| Publisher |
Технологічний аудит і резерви виробництва
|
|
| Date |
2018-06-22T11:00:20Z
2018-06-22T11:00:20Z 2016 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Скрипник В.О. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т.І. Дмитрюк // Технологічний аудит і резерви виробництва. – Харків, 2016. – Вип. 4, № 4(30). – С. 33-36.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6538 |
|
| Language |
ua
|
|