Запис Детальніше

Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса
 
Creator Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Анедрій Геннадійович
Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
 
Subject питома поверхнева потужність
середньоінтегральна різниця температур
двостороннє жарення
поверхневі шари
 
Description Досліджено вплив питомої поверхневої потужності поверхонь жарення апарата в діапазоні
50…350 кВт/м2 на температуру в кірочці виробу і середньоінтегральну різницю температур між
поверхнею жарення та поверхневим шаром м’яса, а також тривалість процесу, вихід готового
продукту та питому витрату електроенергії під час двостороннього жарення під надлишковим
тиском.
 
Publisher Технологічний аудит і резерви виробництва
 
Date 2018-06-22T11:00:20Z
2018-06-22T11:00:20Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Скрипник В.О. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т.І. Дмитрюк // Технологічний аудит і резерви виробництва. – Харків, 2016. – Вип. 4, № 4(30). – С. 33-36.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6538
 
Language ua