Запис Детальніше

Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму
 
Creator Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
 
Subject енергетична ефективність
соціально-економічна ефективність
двостороннє жарення
м’ясо
електричний струм
 
Description Об’єктом дослідження є процес двостороннього жарення м’яса під дією елек-
тричного струму та апарат для його реалізації. Метою статті є визначення енергетичної
та соціально-економічної ефективності від упровадження в діяльність закладів ресторанного
господарства апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму. У
дослідженнях застосовано методи узагальнення та математичної статистики.
У статті розраховано показники енергетичної ефективності процесу двостороннього
жарення м’яса під дією електричного струму та апарата для його реалізації. Доведено, що
впровадження у виробничий процес закладів ресторанного господарства апарата для дво-
стороннього жарення м’яса під дією електричного струму дозволяє досягти значного соці-
ально-економічного ефекту за рахунок істотної економії електроенергії і вихідної сировини,
та забезпечення високої якості та безпечності готових виробів, а також покращення умов
праці персоналу. Розроблено технологічну послідовність виробництва смажених порційних
натуральних м’ясних виробів, упровадження якої в діяльність підприємств із первинної пере-
робки м’яса і ресторанного господарства дозволяє мінімізувати питомі витрати електро-
енергії, забезпечити високі якість і вихід готового продукту і, відповідно, задовольнити
вимоги споживачів.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2018-06-22T11:10:13Z
2018-06-22T11:10:13Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Скрипник В. О. Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі: збірник. – Полтава, 2015. – №1(73). – С.60-68.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6539
 
Language ua