Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса
|
|
Creator |
Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович Молчанова, Наталія Юріївна |
|
Subject |
кондуктивне жарення
м’ясо різниця потенціалів тиск. |
|
Description |
Використання фізичних і електрофізичних методів впливу на м’ясо під час кондуктивного жарення дозволяє значно інтенсифікувати сам процес, підвищити його енергетичну ефективність і вихід готового продукту без утворення в кірочках виробу гетероциклічних амінів. Запропоновані технічні рішення щодо реалізації процесу кондуктивного жарення під дією зазначених методів, наведені технічні характеристики розроблених апаратів. |
|
Publisher |
Технологічний аудит та резерви виробництва
|
|
Date |
2018-06-25T11:55:26Z
2018-06-25T11:55:26Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Черевко О. І. Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса/ О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Технологічний аудит та резерви виробництва. – Х., 2015. - №2/4(22). – С 75-79.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6561 |
|
Language |
ua
|
|