Запис Детальніше

Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса
 
Creator Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Молчанова, Наталія Юріївна
 
Subject кондуктивне жарення
м’ясо
різниця потенціалів
тиск.
 
Description Використання фізичних і електрофізичних методів впливу на м’ясо під час кондуктивного жарення дозволяє значно інтенсифікувати сам процес, підвищити його енергетичну ефективність
і вихід готового продукту без утворення в кірочках виробу гетероциклічних амінів. Запропоновані
технічні рішення щодо реалізації процесу кондуктивного жарення під дією зазначених методів,
наведені технічні характеристики розроблених апаратів.
 
Publisher Технологічний аудит та резерви виробництва
 
Date 2018-06-25T11:55:26Z
2018-06-25T11:55:26Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Черевко О. І. Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса/ О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Технологічний аудит та резерви виробництва. – Х., 2015. - №2/4(22). – С 75-79.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6561
 
Language ua