Запис Детальніше

Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок
 
Creator Миронов, Денис Анатолійович
 
Subject екстракт напої шипшина обліпиха калина гідромодуль подрібнення вихровий шар феромагнітних частинок екстрагент
 
Description Дисертація присвячена актуальному питанню удосконалення у вихровому шарі феромагнітних частинок (ВШФЧ). Обгрунтовано режими та основні параметри підрібнення у ВШФЧ плодів шипшини, обліпихи, калини. Встановлено достовірний вплив температури середовища та тривалості подрібнення плодів шипшини, обліпихи, калини у ВШФЧ на вихід екстрактивних речовин.
Обгрунтовано та удосконалено технологію напоїв «Шипшинка», «Живинка», «Калинка», морсів «Сила», «Бадьорість», «Енергія», фізів «Шипшиновий», «Обліпиховий», «Калиновий» із плодів шипшини, обліпихи, калини, подрібнених у водному середовищі ВШФЧ протягом 109, 112, 116 с, за гідромодуля сировина: екстрагент – 1:10. Встановлено, що розроблені напої, морси, фізи переважають аналоги за вмістом БАР, що дозволяє скоротити закладання сировини згідно з рецептурою.
 
Date 2018-07-02T11:32:28Z
2018-07-02T11:32:28Z
2018-07-02
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6568
 
Language ua