Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФРАЧЕРВОНИХ СПЕКТРІВ ЕКСТРАКТІВ З ПЛОДІВ ШИПШИНИ, ОБЛІПИХИ ТА КАЛИНИ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФРАЧЕРВОНИХ СПЕКТРІВ ЕКСТРАКТІВ З ПЛОДІВ ШИПШИНИ, ОБЛІПИХИ ТА КАЛИНИ
 
Creator Миронов, Денис Анатолійович
 
Subject ІЧ – спектри, екстракти, вихровий шар феромагнітних частинок, деалкоголізація, безал- когольні напої
 
Description В статті представлено дослідження ІЧ – спектрів
екстрактів з плодів, шипшини, обліпихи та калини,
оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
та отриманих традиційним шляхом, методом насто-
ювання при постійній температурі. Дослідженнями
встановлено можливість заміни водно-спиртового
екстрагенту на водний при екстрагуванні, з метою
усунення стадії деалкоголізації екстрактів при виго-
товленні безалкогольних напоїв
 
Date 2018-07-02T11:47:39Z
2018-07-02T11:47:39Z
2018-07-02
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6569
 
Language ua