Запис Детальніше

Формування та використання товарних ресурсів овочевої продукції.

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування та використання товарних ресурсів овочевої продукції.
Формирование и использование товарных ресурсов овощной продукции.
Formation and use of commodity resources vegetables.
 
Creator Лесік, Ірина Миколаївна
Лесик, Ирина Николаевна
Lesik, Iryna
 
Subject овочі
товарні ресурси
товарна продукція
попит
пропозиція
імпорт
експорт
овощи
товарные ресурсы
товарная продукция
спрос
предложение
импорт
экспорт
vegetables
trade resources
commodity production
demand
supply
import
export
 
Description У статті розглянуто поняття товарних ресурсів, визначено їх роль у формуванні споживчого ринку. Проаналізовано співвідношення товарообігу овочів в Україні за 2010-2011рр. та визначено напрями вдосконалення методики ефективності використання товарних ресурсів.
В статье рассмотрено понятие товарных ресурсов , определена их роль в формировании потребительского рынка. Проанализировано соотношение товарооборота овощей в Украине за 2010-2011гг. и определены направления совершенствования методики эффективности использования товарных ресурсов.
The article considers the concept of commodity resources, defined their role in the formation of the consumer market. Analyzed the ratio of trade of vegetables in Ukraine for 2010 to 2011. and identify ways of improving the efficiency of the use of techniques of commodity resources.
 
Date 2013-08-07T16:22:36Z
2013-08-07T16:22:36Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Лесік І. М. Формування та використання товарних ресурсів овочевої продукції / І. М. Лесік // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. – Черкаси : ЧДТУ, 2012. - Вип. 31, Ч. І. – С. 80-84.
http://hdl.handle.net/123456789/333
 
Language other
 
Format application/pdf