Запис Детальніше

Особливості розвитку кооперації у свинарстві

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості розвитку кооперації у свинарстві
Особенности развития кооперации в свиноводстве
Features of development of cooperation in the pig-breeding
 
Creator Лугова, Ольга Іванівна
Луговая, Ольга Ивановна
Lugova, Olga
 
Contributor Дубініна, Марина Вікторівна, науковий керівник
Дубинина, Марина Викторовна, научный руководитель
Dubіnіna, Marina, scientific director
 
Subject виробництво свинини
кооперація у свинарстві
кооперативне об’єднання
інтеграція
производство свинины
кооперация в свиноводстве
кооперативное объединение
итеграция
рork production
cooperation in the pig-breeding
cooperative association
integration
 
Description Пріоритетним напрямком у розвитку свинарства слід вважати нарощування виробництва свинини в крупних спеціалізованих підприємствах при збереженні досягнутого рівня її виробництва в особистих господарствах населення. Кооперативи можуть забезпечити великомасштабне виробництво і зберегти особисту зацікавленість і відповідальність їх членів. Участь сільськогосподарських товаровиробників у кооперативному об'єднанні з виробництва та реалізації свинини створює передумови для економії на трансакційних витратах. Необхідним є подальший розвиток інтеграції свинарства шляхом створення крупних вертикально інтегрованих систем, які кооперують з малим і середнім бізнесом.
Приоритетным направлением в развитии свиноводства следует считать наращивание производства свинины в крупных специализированных предприятиях при сохранении достигнутого уровня ее производства в личных хозяйствах населения. Кооперативы могут обеспечить крупномасштабное производство и сохранить личную заинтересованность и ответственность их членов. Участие сельскохозяйственных товаропроизводителей в кооперативном объединении по производству и реализации свинины создает предпосылки для экономии на трансакционных издержках. Необходимо дальнейшее развитие интеграции свиноводства путем создания крупных вертикально интегрированных систем, которые кооперируют с малым и средним бизнесом.
The priority direction in the development of pig should consider increasing the production of pork in large specialized enterprises while maintaining the achieved level of production in private households. Cooperatives can provide large-scale production and maintain a personal interest and responsibility of their members. The participation of agricultural producers in cooperative association with the production and sale of pork creates the preconditions for savings on transaction costs. It is necessary to further develop integration pig by a large vertically integrated systems, which cooperates with small and medium businesses.
 
Date 2013-08-08T12:56:18Z
2013-08-08T12:56:18Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Лугова О. І. Особливості розвитку кооперації у свинарстві / О. І. Лугова // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – Вип. № 1 (30). - Т. 2. - С. 124-131. - (Економічні науки).
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/341
 
Language other
 
Format application/pdf