Особливості розвитку кооперації у свинарстві
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості розвитку кооперації у свинарстві
Особенности развития кооперации в свиноводстве Features of development of cooperation in the pig-breeding |
|
Creator |
Лугова, Ольга Іванівна
Луговая, Ольга Ивановна Lugova, Olga |
|
Contributor |
Дубініна, Марина Вікторівна, науковий керівник
Дубинина, Марина Викторовна, научный руководитель Dubіnіna, Marina, scientific director |
|
Subject |
виробництво свинини
кооперація у свинарстві кооперативне об’єднання інтеграція производство свинины кооперация в свиноводстве кооперативное объединение итеграция рork production cooperation in the pig-breeding cooperative association integration |
|
Description |
Пріоритетним напрямком у розвитку свинарства слід вважати нарощування виробництва свинини в крупних спеціалізованих підприємствах при збереженні досягнутого рівня її виробництва в особистих господарствах населення. Кооперативи можуть забезпечити великомасштабне виробництво і зберегти особисту зацікавленість і відповідальність їх членів. Участь сільськогосподарських товаровиробників у кооперативному об'єднанні з виробництва та реалізації свинини створює передумови для економії на трансакційних витратах. Необхідним є подальший розвиток інтеграції свинарства шляхом створення крупних вертикально інтегрованих систем, які кооперують з малим і середнім бізнесом.
Приоритетным направлением в развитии свиноводства следует считать наращивание производства свинины в крупных специализированных предприятиях при сохранении достигнутого уровня ее производства в личных хозяйствах населения. Кооперативы могут обеспечить крупномасштабное производство и сохранить личную заинтересованность и ответственность их членов. Участие сельскохозяйственных товаропроизводителей в кооперативном объединении по производству и реализации свинины создает предпосылки для экономии на трансакционных издержках. Необходимо дальнейшее развитие интеграции свиноводства путем создания крупных вертикально интегрированных систем, которые кооперируют с малым и средним бизнесом. The priority direction in the development of pig should consider increasing the production of pork in large specialized enterprises while maintaining the achieved level of production in private households. Cooperatives can provide large-scale production and maintain a personal interest and responsibility of their members. The participation of agricultural producers in cooperative association with the production and sale of pork creates the preconditions for savings on transaction costs. It is necessary to further develop integration pig by a large vertically integrated systems, which cooperates with small and medium businesses. |
|
Date |
2013-08-08T12:56:18Z
2013-08-08T12:56:18Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Лугова О. І. Особливості розвитку кооперації у свинарстві / О. І. Лугова // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – Вип. № 1 (30). - Т. 2. - С. 124-131. - (Економічні науки).
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/341 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|